Fraktpolicy

Nedan hittar du detaljer angående genomsnittlig leveranstid för alla våra paket:

 • Orderbehandling: Efter att en beställning lagts tar det vanligtvis 1 till 3 arbetsdagar att bearbeta den. Beställningar som görs på vardagar brukar bearbetas inom en arbetsdag. Beställningar som görs på fredagskvällar eller helger kan dock ta lite längre tid.

 • Expedition och Leverans: När din beställning är behandlad kommer den att skickas. Leveransen tar i genomsnitt 8 till 12 arbetsdagar.

Vi strävar efter att göra beställnings- och leveransprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Hur Din Beställning Bearbetas och Levereras:

 • Att Lägga en Beställning: Vår beställningsprocess på Shop Name är utformad för enkelhet. Börja med att besöka produktsidan och lägga till önskad artikel i kundvagnen med hjälp av den svarta "Lägg till i kundvagnen"-knappen. Se till att du har valt rätt varianter. Fortsätt sedan till kassan genom att klicka på "Fortsätt till kassan"-rutan. Du behöver ange korrekta adressuppgifter på informationssidan. Efter att ha verifierat informationen, klicka på "Fortsätt till frakt"-knappen.

 • Expeditionsprocess: På "Expedition"-sidan, dubbelkolla den angivna adressen. Vi är glada att meddela att frakten är helt kostnadsfri. Fortsätt genom att klicka på "Fortsätt till betalning"-rutan.

 • Betalningsalternativ: Välj bland olika SSL-krypterade betalningsmetoder för säkra transaktioner på stilistockholm.com:

  • Klarna (uppskjuten betalning)
  • Kreditkort (AMEX, Mastercard, Maestro, Visa)

  Efter att ha valt din betalningsmetod, klicka på "Slutför beställning"-rutan och följ instruktionerna för din valda betalningsmetod. Kontakta oss om du stöter på några problem med din beställning.

 • Fraktkostnader: Vi täcker fraktkostnaderna för alla beställningar, levererade 100% kostnadsfritt utan något minimikrav på beställningskvantitet.

 • Att Skicka Din Beställning: Vi siktar på att snabbt bearbeta och skicka din beställning. För att erbjuda rättvisa priser, samlar vi paket i grupp och skickar dem när vi uppnått en minimikvantitet. Vi uppskattar din förståelse och ditt stöd i våra ansträngningar att skapa en bättre, hälsosammare värld.

 • Notera Fördröjningar: Liksom många onlinebutiker upplever vi perioder av hög belastning och potentiella förseningar på grund av Corona-krisen. Vänligen beakta detta när du lägger din beställning. Vi strävar efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt.

För omedelbar expedition av din beställning, kontakta oss via e-post. Vårt serviceteam är redo att assistera dig med den bästa möjliga lösningen.